Palvelumuotoilija

Markus Tammi

Bio

Markuksella on 9 vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä sekä suunnittelijan että toteuttajan rooleissa. Erityisesti Markus on ollut kehittämässä julkisen sektorin digitaalisia palveluita kuntalaisille ja nuorille. Verkkodemokratia ja kuntalaisten osallistumismahdollisuuksien parantaminen ovat olleet usean projektin teemoja ja opettaneet käyttäjälähtöistä verkkopalveluiden suunnittelua.

Markuksen erityisosaaminen on teknologisen- sekä design-osaamisen yhdistelmä. Hänellä on kokemusta sekä käyttöliittymien kehittämisestä ja sisällönhallintajärjestelmistä että konseptoinnista ja käyttöliittymäsuunnittelusta. Nykyisin painopiste on enemmän suunnittelutyössä. Markus vannoo käyttäjälähtöisen suunnittelun nimeen ja tekemällä oppimiseen.

Tavoitteena ja innostuksen lähteenä Markuksen työnteossa on kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat ihmisten arkea ja parantavat olemassa olevia palveluita.

Koulutus:
Taiteen maisteri, New Media (TaM)
Luonnontieteiden kandidaatti, Vuorovaikutteinen teknologia (LuK)

Työkokemus

2016 -> Palmu — Palvelumuotoilija
2013 – 2016 H1 Web Oy — UX designer, Project manager, Partner
2006 – 2013 Ponsi Interactive Oy — UX designer, Project Manager, Partner

Asiakkaita mm. Helsingin kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM), Oulun kaupunki, Ulkoministeriö, STTK, Sairaanhoitajien liitto, Autoliitto, Allianssi ry, Empire AB