Olemme avoinna uusille ideoille, yhteistyölle ja tekijöille

Palmu yrityksenä

Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa.

Kasvu keskimäärin 20 % vuodessa

Liikevaihto 7,6M € (2016) ja kannattava

Asiakkaita konserneista start-uppeihin

Palmu on Solita Oy:n omistama tytäryhtiö

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Helsinki

Palmu sijaitsee Solitan Helsingin toimiston yhteydessä, Töölönlahden rannalla. Käyntiosoite on:

PALMU
Alvar Aallon katu 5 C, 4. kerros 00100 Helsinki

Perille pääset helposti julkisilla: Helsingin päärautatieasema ja Elielinaukio on kävelymatkan päässä. Jos tulet autolla, voit pysäköidä asiakaspaikoillemme kiinteistön autohalliin. Sisäänajo Alvar Aallon kadun alkupäästä, UPM Biofore Talon nurkalta.

Johtoryhmä

Laskutus

Vältämme paperinpyörittelyä myös maksuasioissa. Siksi toivomme, että lähetät meille vain verkkolaskuja tai sähköpostilaskuja. Mikäli tämä ei onnistu, voit lähettää paperilaskun alta löytyviin laskutusosoitteisiin. Ne etenevät skannauspalveluun joten ethän lähetä esim. yrityksesi markkinointimateriaalia laskun mukana. Menevät hukkaan. Jos haluat meitä muistaa esitteillä tai muilla houkutuksilla, käytä käyntiosoitettamme. Kiitos.

Palmu Inc. Finland Oy

Y-tunnus
2233421-2
Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite: 003722334212
Operaattori: Basware Oyj (BAWCFI22)
Sähköpostilaskut
Liitä jokainen lasku erillisenä PDF-tiedostona ja lähetä viesti osoitteeseen palmu@bscs.basware.com. Jotta laskusi menevät heti käsittelyyn, tarkista vielä sähköpostilaskutuksen tarkemmat vaatimukset.
Paperilaskut
Palmu Inc. Finland Oy
PL 958
00026 BASWARE