Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa. Palvelumuotoiluosaamiselle on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin nykyisillä palmulaisilla mahdollisuuksia toteuttaa. Etsimme nyt kokeneita palveluliiketoiminnan muotoilijoita tiimimme Helsinkiin.

Palveluliiketoiminnan muotoilija

Palmulaisena suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Olet kiinnostunut erityisesti asiakkaalle (tarkoitamme asiakkaalla aina loppukäyttäjää) ja myös palveluntuottajalle syntyvästä arvosta. Haluat olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Ja tehdä sen tyylillä, mutta rennosti.

Arjessa toimit asiakkaan organisaation uuden palveluliiketoiminnan pääsuunnittelijana ja muutosjohtajana. Strategian jalkauttamisessa on kyse ennen kaikkea sen muotoilemisesta, ohjaamisesta, iteroinnista ja sparrauksesta. Osaat analysoida organisaatiokulttuurin vahvuuksia ja heikkouksia ja yhdessä johdon kanssa uudistaa johtamisen ja kehittämisen tapoja valitun strategian suunnassa. Luotsaat organisaation henkilöstön läpi asiakaskokemuksen kehittämisen vaatiman muutosmatkan.

Toimit tyypillisesti ekosysteemeissä, jossa asiakaskokemuksen tuottaa henkilöstö itse. Vastaat työsi tuloksista tilaajaorganisaation ylimmälle johdolle. Saat halutessasi sparrausta Palmun kokeneilta palveluliiketoiminnan muotoilijoilta, kuten Petriltä tai Harrilta.

Tulevina kollegoinasi odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaavista palveluliiketoiminnan suunnittelun ja muutosjohtamisen tehtävistä
  • Kokemukseen pohjautuvia näkemyksiä muutosjohtamisen toimivista käytännöistä
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja sinnikkyyttä muutoksen läpiviemiseen
  • Rikastat ja haastat työyhteisöämme tuomalla mukanasi jonkin sinulle tärkeän asian tai näkökulman

Kysy lisää palveluliiketoiminnan muotoilijan työstä Johannekselta ennen juhannusta tai 1.8. alkaen torstaisin klo 10-12 välillä, puh. 040 577 0789 tai johannes.hirvonsalo@palmu.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@palmu.fi.

Suomen ensimmäinen palvelumuotoilutoimisto Palmu syntyi vapaudesta

Yhdeksän vuotta sitten lähdimme rakentamaan Suomen ensimmäistä palvelumuotoilutoimistoa – parasta mahdollista kasvualustaa intohimoisille suunnittelijoille. Yksi olennaisimmista lähtökohdistamme oli äärimmäisen korkean vapausasteen mahdollistaminen. Vapaus valita millaisia projekteja tekee. Vapaus hierarkiasta. Vapaus valita milloin lomailee. Vapaus valita omat työkalunsa.

Halusimme luoda työpaikan, johon on kiva tulla joka päivä. Siksi puhtaan substanssin lisäksi olemme pyrkineet löytämään tyyppejä, joiden kanssa koemme jakavamme samat arvot ja olevamme samalla aaltopituudella. Ennen kuin haet, tutustu Palmuun ja palmulaisten näkökulmiin blogistamme. Palmu yhdistyi Suomen johtavan digitaalisen liiketoiminnan yrityksen Solitan kanssa keväällä 2017. Yhdessä muodostamme uniikin toimijan, joka tulee muuttamaan maailmaa isosti tulevina vuosina.