Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa. Palvelumuotoiluosaamiselle on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin nykyisillä palmulaisilla mahdollisuuksia toteuttaa. Etsimme nyt kokenutta hanke- ja muutosjohtajaa tiimimme Helsinkiin.

Palvelukehityksen hankejohtaja

Palmulaisena suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Olet kiinnostunut erityisesti asiakkaalle (tarkoitamme asiakkaalla aina loppukäyttäjää) ja myös palveluntuottajalle syntyvästä arvosta. Haluat olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Ja tehdä sen tyylillä, mutta rennosti.

Arjessa toimit kerrallaan yhden tilaajaorganisaation monikanavaisen palvelukehityshankkeen vetäjänä. Työskentelet organisaation sisältä käsin edistäen hanketta yhdessä tilaajaorganisaation kanssa. Vastuullasi on huolehtia hankkeen tavoitteiden täyttymisestä ja uuden palveluliiketoiminnan syntymisestä. Vastaat työsi tuloksista tilaajaorganisaation ylimmälle johdolle.

Tiimissäsi työskentelee nippu kokeneita Palmun osaajia. Sinä vastaat hankkeesta, he suunnittelusta. Saat halutessasi sparrausta kokeneilta muutosjohtajiltamme, kuten Hasselta tai Jussilta.

Tulevina kollegoinasi odotamme sinulta

  • Kokemusta palvelumuotoilumenetelmistä ja palveluiden kehittämisestä asiakasarvon kautta
  • Kokemusta vastaavista muutos- ja projektijohtamisen tehtävistä
  • Sosiaalisia taitoja, loogista päättelykykyä ja sinnikkyyttä muutoksen läpiviemiseen
  • Rikastat ja haastat työyhteisöämme tuomalla mukanasi jonkin sinulle tärkeän asian tai näkökulman

Kysy lisää hankejohtajan työstä ja työskentelystä Palmulla Hasselta ennen heinäkuuta tai 7.8. alkaen keskiviikkoisin klo 13-15 välillä, puh. 050 387 0410.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@palmu.fi.

Suomen ensimmäinen palvelumuotoilutoimisto Palmu syntyi vapaudesta

Yhdeksän vuotta sitten lähdimme rakentamaan Suomen ensimmäistä palvelumuotoilutoimistoa – parasta mahdollista kasvualustaa intohimoisille suunnittelijoille. Yksi olennaisimmista lähtökohdistamme oli äärimmäisen korkean vapausasteen mahdollistaminen. Vapaus valita millaisia projekteja tekee. Vapaus hierarkiasta. Vapaus valita milloin lomailee. Vapaus valita omat työkalunsa.

Halusimme luoda työpaikan, johon on kiva tulla joka päivä. Siksi puhtaan substanssin lisäksi olemme pyrkineet löytämään tyyppejä, joiden kanssa koemme jakavamme samat arvot ja olevamme samalla aaltopituudella. Ennen kuin haet, tutustu Palmuun ja palmulaisten näkökulmiin blogistamme. Palmu yhdistyi Suomen johtavan digitaalisen liiketoiminnan yrityksen Solitan kanssa keväällä 2017. Yhdessä muodostamme uniikin toimijan, joka tulee muuttamaan maailmaa isosti tulevina vuosina.